keskiviikko 28. marraskuuta 2012

What's up right now?

Yritän parasta aikaa keksiä kivaa nimeä blogille, jotta saisin tehtyä Suomeen bannerin. Muutama ajatus on, mutta yritän hioa sitä parasta timanttia.

Ruotsista jäi toteuttamatta muutama postaus. Ajattelin tehdä tallista ja mun huoneesta esittelyn vielä tällä viikolla, parempi kai se on myöhään kuin ei milloinkaan. Sen sijaan kuvapostausta en saa tehtyä. Sen suhteen kävi vähän hassusti, koska aamuisin aina unohdin alkaa sitä postausta kuvailla. Sen sijaan voisin ehkä kaivaa julkaisemattomia kuvia sekä Irlannista että Ruotsista ja koota niistä jotain kivaa.

Se liittyykin sitten seuraavaan isompaan tulevaan, nimittäin joulukalenteriin. Sinne on tulossa erikoispostauksia, esittelyitä, mielipiteitä ja joitain haasteita. Pohdin vielä, kirjoitanko "tavallisetkin" postaukset joulukalenterin luukkuihin vai teenkö ne joulukalenterin lisäksi. Mielipiteitä kaivataan!

Muutenkin olisi kiva kuulla, mitä te haluaisitte lukea. Pääasiassa ajattelin keskittyä hevoselämään ja eniten tekstiä varmasti tulee ratsastamisesta. Mutta mitä muuta? Mitä haluatte tietää mun hevosenhoitajan päivistä? Kiinnostaako muut eteen tulevat asiat? Toisinaan jotain mielipidepostauksenkin tynkää voisin kirjoittaa, mikäli lukijoita kiinnostaa. Sana on vapaa, toivon jokaista kertomaan edes jonkun toiveen. Se voi olla pienikin, eikä haittaa vaikka se tuntuisi tyhmältä. Mikäli idea ei suoraan ole toteutettava, otan mielelläni myös "raakaversioita", joista voi keksiä ajatuksia ja postauksia.

Omat suunnitelmat on, jos mahdollista, entistä sekalaisemmat, joten en yhtään tiedä mitä on luvassa. Mutta joulukuu nyt menee vielä ainakin tuntihevosia hoidellessa. Hevosista voi lukea omalta välilehdeltään. Tällä hetkellä mukana ovat Simppa, Ami ja Della sekä säännöllisen epäsäännöllisesti muutama yksäri.

Simppa

2 kommenttia:

  1. Kaikki sun tekstit kelpaa! Niitä on mukava lukea ja varsinkin joulukalenteria odotan innolla :)

    VastaaPoista