maanantai 5. marraskuuta 2012

Arki jatkuu

Tänään oli paluu normaaliin, kun pojilla jatkui taas koulu. Täytyy kyllä sanoa, että loma tekee varmasti hyvää itse kullekin ja myös lapsille. Mutta ihan selvästi oli pojille vaikeaa lähteä kouluun loman jälkeen. Mutta niin se on tosin aina ollut itsellänikin. Kyllä se lomailu kuitenkin voittaa koulunkäynnin. Muistan, että ekana koulupäivänä on aina ollut kiva lähteä kouluun, sen jälkeen kun on hyväksynyt sen tosiasian, että kouluun on palattava.

Arki tarkoittaa mullekin takaisin "normi rytmiin" palaamista, eli seiskan herätyksiä (viime viikolla heräsin kasilta ruokkimaan hevoset) ja paljon pyykkiä ja siivottavaa. Eilisen keskustelun innoittamana olin aamusta asti ahkera ja mm. siivosin poikien vaatekaapit sekä pyykkäsin lomavaatteet pois. Päivällä kävin siivoamassa tallissa.

Oli tosi outoa huomata, että olen kaivannut noiden varsojen kanssa olemista. En tiedä, miksi en viime viikolla ehtinyt niiden kanssa tehdä mitään ja nyt taukoa on tosiaan ollut vähän liikaakin. Tänäänkään en ehtinyt niitä hoitaa, mutta huomiseksi pitää saada aikaa sillekkin. Mutta en osannut odottaa, että kaipaisin niiden kanssa työskentelemistä. Yhtäkkiä vaan eilen, kun laitoin Duralle riimua päähän, tuli sellainen tietynlainen haikeus. Ihan hassua sinäänsä, että kyllä mä saisin noiden kanssa tehdä joka päivä jotain, jos haluaisin/ehtisin/jaksaisin. No, pitää näistä vikasta kolmesta viikosta ottaa kaikki mahdollinen irti, sen jälkeen vauvat varmaan saakin olla taas vähän enemmän omissa oloissaan.

Yritän joku päivä tällä viikolla ottaa kameran mukaan, niin että saisin vähän enemmän ja vähän laadukkaampia kuvia. Teen varmaan toisen päiväni kuvina postauksen vielä ennen kuin lähden täältä. Mutta ymmärrätte varmaan, etten voi kuvata kuin tiettyjä asioita, sillä en halua näyttää kuin omaa elämääni täällä. Mutta katsotaan, mitä saan aikaan.

Toteutuslistalla ovat postauksista siis päiväni kuvina, tallin esittely ja huoneen esittely. Kertokaa rohkeasti lisää toiveita! Lisäksi olen vähän alustavasti suunnitellut joulukalenteria blogiin ja siihenkin otan mielelläni ideoita vastaan, vaikka paljon niitä onkin jo kasassa. Eli kommentteja rohkeasti kehiin. Ja muistakaas klikkailla nopea palaute siitä, mitä piditte tekstistä ja muistakin teksteistä. :)

2 kommenttia:

  1. joooo ihanaa tee joulukalenteri! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä sitä aika vakavasti harkitsen :) Eiköhän sellainen tule, kun tähän mennessä on jo niin monta ideaa itselläkin. ;)

      Poista