maanantai 26. marraskuuta 2012

Kotia kohti

Nyt on kamat kasassa ja tarttee enää nostella ne autoon. Sen jälkeen imurointi huoneelle ja kaikki on valmista kotimatkaa varten. Kyllä jännittää, mutta hyvällä tavalla. Illalla olen taas jo tallilla ja näen vihdoin mun pojat <3

Ruotsi kuittaa viimeistä kertaa. Mutta pysykää kuulolla, luvassa on mm. joulukalenteri :)

2 kommenttia:

  1. Sun blogia on ollut tosi mukavaa lueskella, olen saanut ihan uutta näkökulmaa omaankin ratsastukseen kun panostat ratsastuksista kertomiseen niin paljon! Olen itse etsimässä au pair -perhettä 2-3 kuukaudeksi ja Ruotsi olisi yksi tosi kiinnostava vaihtoehto, mutta aupair world ei oikein ole toistaiseksi tuottanut tulosta. Osaisitko antaa jotain vinkkejä mistä etsiä/mitä kautta löysit oman perheen? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla, että joku on jaksanut lukea noita pitkiä analyysejä ratsastuksista. Ja hauska, jos niistä on jopa ollut apua :)
      Itse löysin perheen ystäväni kautta, hän oli samassa perheessä ennen mua. Hän oli perheen löytänyt laittamalla oman ilmoituksen Aupair Worldiin. Kannattaa vaan pitää silmät auki. Myös www.yardandgroom.com kannattaa tsekata, siellä joskus etsitään au paireja tai esim. puoliksi au pairia ja puoliksi talliapulaista.

      Poista