maanantai 5. marraskuuta 2012

Suomalainen voittaa aina

En ole pitkään pitkään aikaan seurannut formuloita suorana. Oikeastaan sen jälkeen kun Maikkari siirsi formulat Maxille, seurattiin vähän aikaa kotona EestiTV:stä kisoja, mutta sitten se jäi. Pari vuotta (aika tarkasti sen ajan, kun Räikkönen ei ajanut F1:issä) seurasin lajia vain Tulosruudun uutisten verran. Nyt olen tämän kauden käynyt aika-ajojen ja kisojen jälkeen katsomassa tulokset Maikkarin sivuilta. Nyt kun mestaruustaisto on kuumimmillaan ja vielä dramatiikka aika-ajon jälkeen, kävin vilkaisemassa sivuilla kisan aikana. Ja mitä näenkään, Räikkönen johtaa! Oli ihan pakko etsiä live streami ja seurata viimeiset viisitoista kierrosta sieltä. Vähän oli liian jännää, mutta hyvin se päättyi. Ehkä tarvitsee ensi vuonna olla vielä aktiivisempi formuloiden suhteen.

Muuten mun päivä ei ollut kovin erikoinen. Aamulla menin ruokkimaan hevosia ja vähän aikaa luulin, että silmissä harittaa, kun Lantan olikin tullut edellisenä iltana kotiin. Hepoille siis sapuskat eteen ja oman aamiaisen jälkeen ne ulos. Siivoilin sitten sisällä ja se tosiaan jäi kesken formuloiden takia.

Perheen piti tulla vasta iltamyöhään, mutta auto tulikin pihaan jo neljän aikaa, joten jouduin sitten siivoamaan loppuun hälinän keskellä. Käytiin illalla rakentava keskustelu Cissin kanssa siitä, miten mun pitäisi toimia ja mitä multa odotetaan. Siivoamisen olisi tietysti nimittäin pitänyt olla valmis perheen tullessa... Samalla selvisi moni muukin asia, olisi ehkä kannattanut käydä tämä keskustelu vähän aikaisemmin, niin olisi kaikki selvitty helpommalla. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, joten nyt on vähän helpompi hoitaa asiat seuraavat (ja viimeiset) kolme viikkoa. Tarvitsee vielä varata lento, mutta se on varmaa, että marraskuun lopulla pakkaan tavarani ja suuntaan takaisin omaan kotiin.

Niille, jotka eivät tiedä, mitä Suomessa odottaa, on tässä pieni tiivistelmä. Jatkan blogin pitoa, olen tässä tietyllä tapaa addiktoitunut kirjoittamaan päivästä ylös asioita ja toistaalta samalla aina jotain omia mietteitä. On tosi mukava jälkikäteen lukea näitä, jo nyt tuolta kesältä. Mutta ymmärrettävästi blogin luonne muuttuu, en Suomesta tosiaan aio kirjoitella joka päivä, niin mielenkiintoista mun elämäni ei ole. Mutta aina kun on asiaa. Suomessa siis odottaa hoitajaa kolme ratsastuskoulun tuntihevosta sekä samalla tallilla yksi yksityinen. Lisäksi käyn satunnaisesti auttelemassa muutaman yksityisen kanssa. Ratsastuspuoli on vähän auki, joko jatkan "valmentautumista" tunneilla, tavoitteena ensi kesän tuntiratsastajien mestaruudet tai sitten yritän etsiä vuokrahevosen tmv. ja alkaa valmentautua ja kisata vähän enemmän. Mutta tämä on asia, joka riippuu täysin siitä, löytyykö sopivaa hevosta. Mutta pysykää kaikki ihmeessä mukana ja otan mielelläni toiveita vastaan siitä, minkälaisia postauksia toivotte Suomesta aikanaan.

Mutta siihen on vielä kolme viikkoa siis aikaa, joten sillä välin mennään tällä "päiväkirjalla". :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti