perjantai 16. marraskuuta 2012

Shopping

Jes, tänään vihdoin (!) pääsin käymään Sharpmanilla. Mun siis oli pakko ostaa sieltä KL:n saapassukkia. Saa niitä Suomestakin, mutta ne oli tuolla vähän halvempia ja lisäksi rakastan niin paljon hiplata ratsastuskamoja, että halusin lähteä sinne käymään itsekseni. Olin käynyt siellä silloin lokakuun alussa, kun käytiin Cissin kanssa.

Cissin ja Jensin piti lähteä jo aamulla ajamaan mökille, mutta kukaan ei jaksanut herätä aamulla, joten päivä alkoi tavallistakin myöhemmin. Molemmat pojat jäi tänään kipeinä kotiin, tai no farmorille. Mä lähdin nimittäin jo aamulla ajamaan Sharpmanille.

Sinne ajaa tästä tunnin verran ja löysin jopa perille, ihme. Sain kaupassa kulumaan aikaa melkein puolitoista tuntia, ihan käsittämätöntä. Mutta sovittelin kaikkia kivoja vaatteita ja hiplasin muita kivoja kamoja. Nyt ainakin tiedän, minkäkokoisia vaatteita HV Pololta tarvitsee tilata. Olen löytänyt yhden ihanan toppaliivin ja yhden hupparin, kumpaakin oli tuolla, mutta väärän värisenä. Lisäksi sovitin yksiä John Whitakerin ratsastushousuja, jotka oli ihan kivat, mutta kaikki koristeet oli niin korkealla, että jäisi aina paidan alle. Himoitsin myös yhtä Animon kisapaitaa, yhtä 40€:n plastrongia, paria satulahuopaa, yhtä loimea, suojia, suitsia jne. Onneksi ei ole omaa hevosta ja onneksi lennän kotiin, joten en voinut ostaa kovin paljoa.

Ostin kuitenkin jotain, tässä vähän kuvia.

Kahden Equipagen hanskat, tummansiniset ja mustat. Toivon, että ne olisi melkein yhtä hyvät kuin Tattinin
vastaavat, joita en ole löytänyt mistään kun Idän Ratsu ei oikein enää toimi. Lisäksi luonnonharjaksinen
harja, ei siis näitähuippupehmeitä marsunkarvaharjoja vaan jotain kuitua, juuri sopivan napakka ja tiivis.
Ja KL:n saapassukat, parhaat mitä toistaiseksi olen löytänyt markkinoilta.


HV Polon huippuihana huopa ♥ En voinut vastustaa. Ja tietysi mätsäävät pintelit.


Olin etukäteen päättänyt, kuinka paljolla voin ostaa ja budjetti meni yli vain kolme kruunua. Olen ylpeä itsestäni. Lisäksi näistä sukat ja hanskat on tarpeellisia (hanskoja on hajonnut reissussa jo kahdet ja sukat nyt kuluu muuten vaan) ja kaikki muu oli alennuksessa. Lisäksi noita HV Polon kamoja katselin jo viimeksi ja kun ne edelleen oli tuolla, en voinut olla ostamatta. Kohtahan se hevonenkin olisi hyvä ostaa, kun kaikki muu löytyy jo valmiina. Ainoa mitä ei löydy, on suitset ja suojat, koska niiden pitää sopia satulan väriin ja satula tietysti pitää valita hevosen mukaan.

Lapset olikin sitten koko päivän farmorin kanssa, iltapäivällä he lähtivät kaupunkiin käymään, joten sain ihanan rauhallisen päivän. Jouduin aika paljon motivoimaan itseäni, että jaksoin raahautua tallille siivoamaan. Kuten eilen aavistelin, karsinat oli aika kamalassa kunnossa tänään ja tallin siivoamiseen meni vain puolitoista tuntia. Meni vähän hermot taas lantalan ja sen lankkujen kanssa ja muutenkaan ei oikein olisi huvittanut. Olki ei ole ollenkaan kivaa siivota, varsinkaan, jos siihen on sotkeutunut heinää lisäksi. Yksi iso klöntti koko karsina, yritä nyt sitä sitten siivota. Enkä ymmärrä sitä, miten Jackson onnistuu kastelemaan koko karsinan joka yö. Se on ihan sama kärrääkö sinne kuinka paljon olkea, kun karsina on joka tapauksessa läpimärkä seuraavana päivänä. Huokaus.

Syötiin lasten tultua kotiin, Cissi oli tehnyt jauhelihakastikkeen valmiiksi, keitin vain spagetin. Sen jälkeen vietettiin mukavaa iltaa ja katsottiin Smurffeja ja dipattiin porkkanoita ja kurkkuja. Tuli ihanan kotoisa olo niistä. Rallinkin söi kurkkua ja porkkanaa. Se syö myös mm. omenaa ja mandariinia. Hassu koira, en ole ennen tavannut koiraa, joka oikeasti haluaisi ja kerjäisi vihanneksia tai hedelmiä. Mutta Ralli pitää niistä, toisinaan. Aina se ei tykkää.

Herkkukurkku

joka pitää ahmia heti.
Enkö saisi vielä vähän lisää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti