perjantai 21. syyskuuta 2012

Vapaapäivä nro 4 part 2

Venähti vähän se kaupungille lähtö kun jäin tekemään kaikenlaista. Tarkastamaan netistä viimeiset uutiset, vilkaisemaan nopeasti ht.netin, lukaisin pari blogitekstiä ynnä muuta mukavaa.

Lopulta kun pääsin ulos, kello oli melkein puoli kolme. Ei se mitään, ei mulla ollut mihinkään kiire, mutta kävin silti vaan Penneysillä ja ruokakaupassa.

Penneysiltä tarttui mukaan pari tuliaista lisää sekä tummansiniset farkut. Lisäksi vaihdoin ne mustat napilliseen versioon. Mä vaan rakastuin niihin tummansinisiin ja mun oli pakko ostaa ne. Mulla on ehkä noin seitsemät tmmansiniset farkut, mutta noi oli vaan 8€ joten mun vaan oli pakko ostaa ne.

Tän päivän ostokset



Mustat ehjät farkut ja tummansiniset samanlaiset (8e)

Oli ihan pakko ostaa kun oli sen verran
hauskoja, eikä hintakaan ollut paha (1,5e/kpl)



Lisäksi ostin Tescosta keksejä ja suklaalevitettä vähän mukaankin. Suomeen asti ne ei tule selviämään, varsinkaan keksit, mutta ainahan sitä voi yrittää. No, ei niitä keksejä kannata säilyttää, mutta pitäisi yrittää saada purkki suklaata Suomeen... Katsotaan mitä tapahtuu jonain synkkänä ja sateisena marraskuun iltana. Niin kauan kun purkki on kiinni, selviän kyllä, mutta sitten kun jonain heikkona hetkenä avaan sen... No, sen näkee sitten.

Kotiin päästyäni nautin vähän aikaa yksinäisyydestä jäätelön ja Starshipin kanssa :)


Sen jälkeen ahkerasti imuroin kämpän sekä vähän siivosin keittiötä.

Seuraavan kerran kun saan ehjän imurin, en valita imuroinnista.
Nyt tarttis enää pakata. Sen pitäisi olla tosi helppoa, mutta en vaan oikein osaa aloittaa. Tai aloitin itse asiassa jo, täytin toisen nahkasaappaan vaatteilla ja se on nyt laukussa... Ei siis enää paljoa jäljellä! Tai jotain sinne päin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti