lauantai 8. syyskuuta 2012

Vapaapäivä nro 2

Tänään oltiin Katjan kanssa vapaalla. Eilen tuli vähän ristiriitaiset ohjeet siitä, ollaanko tänään vapaalla vai ei, mutta jäätiin sitten viimeisten ohjeiden mukaan nukkumaan, kun Kylie lähti töihin. Heräsin aamulla Kylien herätyskelloon, kolme kertaa, koska Kylie tykkää torkuttaa. Vähän ärsytti, koska torstaina olin itse tosi varovainen, etten vaan herätä Kylietä, joka tuli töihin myöhemmin. Sitten kun mä saisin nukkua, kello soi kolme kertaa. No tiedänpä etten enää ole yhtään niin varovainen. Tää on taas sarjassa, miksi olen ystävällinen muille kun mullekaan ei olla ystävällisiä…

Aamupalan jälkeen imuroin kämpän ja sitten meillä oli Katjan kanssa turisti-/shoppailukierros keskustassa. Oli muuten harvinaislaatuinen kierros, koska en ostanut mitään muuta kuin ruokaa. Tosin tuun varmaan olemaan ongelmissa lähtiessä, koska varmasti käyn ostamassa Pennysiltä vaatteita. Se on siis Primarkin kanssa samaa ketjua, ja Primarkista mulla on hyviä kokemuksia 2010 Torquayn reissulta.

Tultiin kotiin, ja koska meidän netillä on ollut vaikeuksia toimia viimeisen päivän eikä telkkarista tullut mitään kivaa, katottiin vaan elokuvia Katjan koneelta. Prinsessapäiväkirjat sekä Prinsessapäiväkirjat 2 oli tämän päivän leffat. En ole niitä nähnyt, joten oli kiva katsoa kun kaikki kirjat on kuitenkin tullut luettua. Elokuvina molemmat oli ihan hyviä, kunhan pääsi eroon siitä ”tää oli kirjassa eri tavalla”. Ja kakkonenhan ei siis enää pohjaa kirjoihin ollenkaan, että sinäänsä.

Syötiin samalla hampurilaisia ja täytyy sanoa, että hyvää oli. Tein eilen pihvit, laitettin ne ja juustoa sekä sämpylät uuniin. Sitten vähän tuoretta salaattia ja kurkkua väliin ja nam. Hyvää ja melko terveellistäkin. Täytyy varmaan harrastaa useammin, muuten ollaan aika pastalinjalla.

Kylie tuli myös kotiin illalla. Ja meidän olisi pitänyt olla tänään töissä. Vähän on tyhmä fiilis, koska niinhän sitä eilen sanottiin. Tosin sanottiin myös, että olkaa tänään vapaalla, että ei varmaan ole meidän vika. Mistä me tiedetään, jos ne päättää muuttaa suunnitelmia tms. Mutta saa nähdä kuullaanko huomenna tästä…

Nyt illalla ollaan juteltu ja juotu. Tarkoitus olisi lähteä katsomaan johonkin baariin, mutta saa nyt nähdä jaksaako kukaan lähteä mihinkään. Mulla ja Katjalla on tosiaan huomenna vielä töitäkin… Kämpän esittely on vähän venähtänyt, koska meillä tosiaan netti pätkii pahasti. Laitan sen heti nettiin kun vaan saan tehtyä.

2 kommenttia:

  1. ihmeellistä toi toiminta kyllä siel ku ei tiiä onko vapaalla vai pitääkö olla töissä! ihan oma vikansa, ei teijän vika ettette ollut : ) työnantajan pitää osata antaa selkeet ohjeet.
    Mut kiva lueskella täältä sun kuulumisia ja nähä et ainakin Katjan kanssa tuut ilmeisesti kivasti toimeen : ) have fuun!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, osa ihmisistä sanoo yhtä ja osa toista ja kun ei tiedä kuka on oikeasti paikan pomo, toimittiin sitten viimeisten ohjeiden mukaan.
      Jep, katotaan mitä tästä tulee... Aika erikoista toimintaa monessa kohdassa nimittäin.
      Mutta pidä säkin hauskaa :) Lueskelen sun kuulumisia kanssa ;)

      Poista