sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Ensimmäinen vapaapäivä

Tänään oli ensimmäinen vapaapäivä, joten aloitin kuulema yleisellä tavalla ja nukuin pitkään. Tosin valo alkoi jossain vaiheessa häiritä ja lisäksi meidän huoneen ulkopuolella on joku bussiparkki, johon alkoi tulla elämää joskus yhdeksän jälkeen, joten en mitenkään superpitkään nukkunut.
Aamupalan jälkeen Kylie päätti siivota. Niinpä tartuin imuriin kiitollisena siitä, etten joutunut pesemään vessaa. Koko kylppäri suoraan sanottuna ällöttää mua ja siellä haisee ihan home. Yritän olla ajattelematta mitään ja vietän siellä mahdollisimman vähän aikaa. Tosin tuskin kukaan muutenkaan hirveästi hengailee vessassa. Onneksi Kylie on pessyt koko kylppärin pari kertaa, joten ehkä se alkaa kohta olemaan vähemmän ällöttävä. Muutenkin Kylie siivosi täällä ennen kuin tulin, joten en nähnyt koko hävitystä (onneksi!) mutta voin arvailla, koska roskiksen tyhjennyksen yhteydessä sieltä paljastui melkoinen törkykasa ja lisäksi heitettiin ikkunasta (kyllä) hirveä kasa roinaa roskikseen. Roskis on siis sellaisella neliömetrin kokoisella sisäpihalla ja koko piha on niin täynnä, ettei sinne mahtunut astumaan, joten todettiin helpoimmaksi pudottaa roskat suoraan alas.

Siivouksen vietin aikaa koneen kanssa pari tuntia, kun yritin saada kaikenlaisia tekemättä jääneitä asioita hoidettua. Kylie lähti shoppailemaan ja Katjalla oli tänään töitä, joten jäin kämpälle yksin ja nautin hetken hiljaisuudesta ja omasta rauhasta. Kuuntelin musiikkia ja tein rästihommia.

Iltapäivällä lähdin kauppaa, koska meillä ei ollut yksinkertaisesti mitään syötävää. Vähän on aikatauluttamista, koska meillä on vain yhdet avaimet ja tänään ne jäi mulle. Voitte kuvitella kuinka monta kertaa tarkistin, että ne on mulla tosiaan mukana. :D Ehdin hyvin takaisin ennen Kylieta ja jatkoin koneen kanssa töitä.

Katjan tullessa kämpälle aloin tehdä ruokaa. Tänään oli lihapullia tomaattikastikkeessa a la Titta. Lihapullista tuli vähän kovia, koska tein ne raa'asti pelkästä lihasta, ilman kananmunaa tai mitään, joten jouduin tekemään aika tiivitä että pysyi kasassa. No niistä tuli vähän liian tiivitä, mutta ainakin itse tykkäsin. En tiedä mitä Katja piti. Kylie syö joka päivä tortilloja, koska on kasvissyöjä eikä jaksa kehitellä uusia ruokia joka ilta. Me todettiin Katjan kanssa, ettei tosiaan syödä joka ilta tortilloja.

Kohta pitää irrottautua koneesta, koska Kylie kysyi oonko ollut koko päivän koneella. Ei ehkä hyvä asia. Vaikka meidän illat on aika mielenkiintoisia kun istutuaan rivissä meidän wannabe-sohvalla ja datataan kaikki. :D Alle vielä Traleesta muutama kuva, jotka otin tänään kauppareissulla. Laatu on taattua Nokiaa (Samsung hajosi, mutta onneksi oli luotto-Nokia mukana varalta). Teen meidän kämpästä erillisen postauksen jossain vaiheessa. Sain tänään kuvattua sen juuri siivottuna, mutta en jaksa alkaa nyt kirjoitella. Kuulemisiin!

Traleessa on kiertävä tivoli.

Jonkin sortin pääkatu kai.

Maisemaa pois päin keskustasta.

Meidän kotikatu.
Me asutaan keltaisessa, tosin toisella puolella.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti