sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Kentälle ja kohti Ruotsia!

Pikapäivitys ennen kentälle lähtöä.

Oli ihana nukkua kunnolla pitkästä aikaa ja sänky oli vallan mukava. Heräsin minuutin ennen mun herätystä ja ulkona oli ihan pimeää. Onneksi valkeni nopeasti. Pakkailin kamat takaisin laukkuun, oon varma että ne molemmat on ylipainoisia, mutta sen näkee sitten. Ei auta kuin maksaa.

Kävin aamiaisella, joka oli hyvä, mutta mulla vaan ei ollut nälkä. Eilisen hampurilainen ja juustokakku varmaan teki tehtävänsä. Ja se, etten koko päivänä ollut syönyt sitä ennen kuin makeaa. No, sainpahan ruokaa sen verran kuin halusin. Ja maitoa, eilen illalla oli kauhea maitojano.

Nyt sitten tarttis vielä vaihtaa vähän rahaa Ruotsin kruunuiksi (unohdin tehdä sen aamupalamatkalla), ja sen jälkeen hypätä hotellin lentokenttäkuljetukseen ja ajella kentälle. Lento lähtee puoli 11, eli kohta pitäisi hiipiä siihen suuntaan, jos ei halua myöhästyä.

Antoisa miniloma, täytyy sanoa. Kuvat saatte kun pääsen Ruotsiin, ja ehkä jo seuraavalla kerralla kun tulet käymään, ulkoasu on erilainen. Ollaan vähän tutustuttu Gimpin kanssa ja seuraava on jo paljon nykyistä parempi. Mutta kuulemisiin Ruotista, Irlanti kuittaa viimeistä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti