sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Punainen lanka ja sitä rataa

On muuten tosi väsyttävää olla lasten kanssa pitkään, oletteko huomanneet? Cissi ja Jens lähti päivän pikavisiitille Tukholmaan, joten jäin lasten kanssa yksin kotiin. Nyt ollaan oltu neljä tuntia keskenämme ja mä olen aivan poikki. Koko ajan pitää selvittää jotain riitaa, rauhoitella villejä leikkejä tai muuten vaan katsoa, miksi kuulostaa siltä, että katto putoaa kohta. No, onneksi kohta meillä on iltaruoka ja sitten lapsukaiset menee nukkumaan, joten saan muutaman tunnin hengähtää illalla.

Käytiin poikien ja Rallyn kanssa pyörälenkillä. Tai no pojat pyöräili ja mä kävelin Rallyn kanssa. Ei ehkä ollut ihan fiksuin valinta ottaa turvakärjellisiä kenkiä. Jotenkin ajattelin vain, että ne on paremmat kävellä kuin kumisaappaat ja kestää vettä paremmin kuin tennarit. No totta, mutta ne painaa ihan aavistuksen ja nyt mulla on jalat kipeinä. Päivän kuntolenkki siis tehty.

Muuten tänään ei ole tapahtunut mitään ihmeellistä. Olen vähän surffaillut netissä ja leikkinyt Gimpin kanssa. Nyt me aletaan jo tulla toimeenkin keskenämme, mutta kaipaan silti jotain asioita Photoshopista.

Nyt oikeasti, osaisiko joku auttaa? En saa noita valintaruutuja näkyviin, siis niitä, mihin voi kirjoittaa viereen jotain ja niitä voi sitten klikkailla. Olen yrittänyt vaikka mitä vippaskonsteja, mutta ruudut loistaa edelleen poissaolollaan. Vinkkejä?

Nopea kommentti pitää varmaan laittaa HIHS:istäkin. Olen seuraillut tuloksia netistä ja niissä ei ollut mitään kovin kummallista. Hieno juttu oli, että Gordin sai Jenni Dahlman-Räikkösen paikalle, hyvää mainosta oli tapahtumalle ja lajille. Toivottavasti nähtäisiin hevosineen Suomessa useamminkin. Harmillista taas, että Mikael Forstén on taas hetken sivussa kisakentiltä tämän aamun onnettomuuden takia. Mutta ehdottomasti suurin mielenkiinto täältä on kohdistunut totoon. Ihan huippua, että ratsastuskilpailuihin vihdoinkin pystyi pelaamaan. Yritin kannustaa kaikkia mahdollisia ihmisiä pelaamaan sekä lauantaina että sunnuntaina. Olisin mielelläni itsekin pelannut, mutta en täältä voinut. Harmittavasti pelivaihto taisi jäädä paljon odotettua alhaisemmaksi, joten voi olla, ettei Fintoto uudestaan tarjoa mahdollisuutta, mutta toivokaamme kaikki, että tästä on tie vielä ylöspäin. Sillä saataisiin ratsastuskilpailuitakin halvemmiksi.



Katsottiin muuten eilen illalla Eric Saaden Tukholman konsertti televisiosta. Täällä Saade on melkoisen suosittu, itse tunnistin Euroviisu-hitti Popularin, muita en ollut ikinä kuullutkaan. Ihan kivaa musiikkia, sellaista peruskamaa aika pitkälti. Ei mitään uutta, mutta ei mitään huonoakaan. Veikkaisin kuitenkin laulajaa tässä tapauksessa musiikkia suuremmaksi syyksi ihailulle.

Mutta tästä tuli nyt aika juoneton juttu, ja jatketaan sitä vielä sen verran, että käykää Nonan blogissa osallistumassa arvontaan. Palkinnot on aika hyvä. Ja kannattaa lukeakin ;) Hoidellaan Suomessa Nonan kanssa samaa ponia, eli jos pieni valkoinen poni on mielestäsi suloinen, Nonalta löytyy siitä enemmän kuvia ja tekstejä.

Huomenna taas hevostellaan :) Siihen asti, heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti