lauantai 6. lokakuuta 2012

Laiskottelua

Jep, en jaksanut eilen kirjoitella illalla mitään. Kovin yllättävää eikö? Eikä eilisessä oikeastaan ole mitään kerrottavaakaan.

Lapsukaiset lähti kouluun ja vanhemmat töihin ja mä jäin siivoamaan. Olinkin tosi ahkera ja sen seurauksena päädyin tallille vasta puolen päivän jälkeen. Pojat tulee perjantaisin kotiin bussilla jo puoli kaksi, joten en ehtinyt kuin siivota tallin. Varsoille siis vapaapäivä. Ilta menikin sitten rattoisasti, koska pojat oli Jensin kanssa pihalla ja mä sain koko illan itselleni. Vietin sen hyödyllisesti katselemalla YouTubesta videoita...

Tänään heräsin jo puoli 9. Olisin voinut lähteä Cissin ja Jacobin kanssa ratsastuskoululle, mutta jostain syystä eilen illalla oli sen verran kipeä olo, että päätin viettää tän päivän lähinnä lepäillen. No nyt olo onkin parempi kuin pitkään aikaan, ehkä tää nuhakin tästä pikku hiljaa helpottaa. Tai no, on helpottanut jo. Tänään en tosiaan ole saanut aikaiseksi mitään. Voisin ehkä illalla vielä vähän siivota tätä mun huonetta, kun alkaa toi pöytä näyttää vähän kaaottiselta. Mutta oon nauttinu hiljaisuudesta ja siitä, ettei tartte tehdä mitään.

Huomenna nimittäin Cissi ainakin on töissä, mikä tarkottaa koko päivän lastenvahtina oloa. Siinä mielessä olis kyllä tänään voinut tehdä varsojen kanssa jotain, koska huomenna inga hästar. Noita kauhukakaroita ei voi jättää hetkeksikään valvomatta. Joinain päivinä ei riitä edes se, että oon täällä mun huoneessa (josta kuulee hyvin kyllä mitä ne tekee, mutta ne ei tajua sitä) vaan joudun istumaan niin että ne näkee mut. Huoh... Eli ei puhettakaan, että huomenna tekisin hevosten kanssa jotain, jos Jens ei ole kotona tai lapset suostu leikkimään ulkona. Tosin en tiedä miten onnistuu kahden lapsen ja varsan vahtiminen yhtäaikaa... Eli ehkä suosiolla jätän ne hevoset, vaikka sitten onkin jo kolme päivää ilman hevosia. No, ensi viikolla sitten sitäkin ahkerammin...

Lähen kohta ottamaan otukset talliin, toivottavasti joku on siivonnut siellä. Sitten voin taas jatkaa YT surffailua iltaruokaan asti. Ehkäpä sen jälkeen katotaan vähän Kuorosotaa, tai siis Körkampenia. Tänään voisin myös varmaan mennä ajoissa nukkumaan, että jaksan huomenna noita lapsia. Tosin yhdessä ollessaan ne on ihan ok, ja Jacob on yksin rauhallinen, mutta jos Oscar on yksin... No joo, pojat on poikia ja sitä rataa.

No photos tänäänkään, cant't help. Eipä ole ollut paljoa kuvattavaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti