tiistai 30. lokakuuta 2012

Blåsa, blåser, blåste, blåst

Ainoa, mitä voin tänään sanoa on tuuli.


Puolilta päivin alkoi tuulla ihan kunnolla ja tuuli vaan yltyy ja yltyy koko ajan. Kunnon syysmyrsky tulossa. Mutta se on myöhässä, lumi tuli jo. Suomessa on aina pitänyt paikkaansa ennustus kolmannen syysmyrskyn jälkeen tulee lumi. Täällä on ollut yksi myrsky, jos oikein kiltisti laskee. Mutta sen verran vanha talo, että täällä koliseen nyt oikein kivasti ja vähän on vilpoisaakin.

Pojilla on tämä viikko syyslomaa, joten aamu oli vähän rauhallisempi. Tosin mulle ei ollut kukaan sanonut, ettei seiskalta tarvitse vielä aamiasta, joten odottelin sitten reilu puoli tuntia peiton alla, että tuleeko joku alas. No, en valita, parempi näin päin. Kumpikaan lapsista ei mennyt koululle. Koululla siis iltapäiväkerho toimii tämänkin viikon. Aika kiva, että lapsille kunta huolehtii hoitopaikan loman ajaksi, vaikka en tiedä miten loma se sitten on, jos koko viikon lapset viettää kuitenkin koululla. Mutta siis pojat ei tänään mennyt, Jacob lähti Cissin kanssa tallille ja Oscar Jensin kanssa töihin. Mä jäin kotiin nauttimaan hiljaisuudesta ja siivoamaan.

Lounaan jälkeen mun oli tarkotus lähteä tallille siivoamaan, mutta se vähän venähti ja sinä aikana Jens joutu lähtemään kaupunkiin käymään ja Oscar jäi mulle vahdittavaksi. Jouduin sitten suostuttelemaan sen tallille mukaan. Hivenen stressaava tallireissu ja voitte kuvitella, ettei ollut aikaa mihinkään ylimääräiseen. Niinpä siivosin karsinat niin nopeasti kuin pystyin, mutta se ei ollut ihan helppoa. En edes kääntänyt yhtäkään, mutta meni silti aikaa. Dura ja Jackson oli kaksi yötä samassa karsinassa ja saa arvata, minkä näköinen se oli. Koko karsinan tyhjentäminen ei sinäänsä ollut rankka homma, mutta kun siihen lisäsi järkyttävän liukkaat lantalan lankut ja tallissa odottavan Oscarin, oli aika epätoivoinen olo. Mutta lopulta sain tallin siivottua ja oli enää ruuat jakamatta, kun Oscar kyllästyi, joten yllättävän helpolla selvisin siitä.

Illalla vahdin vielä Oscaria pari tuntia. Pelattiin ensin muutamaa eri peliä (yhteen peliin ei jaksa keskittyä liian pitkään) ja sen jälkeen vähän piirrettiin. Alla mun mestariteoksia. Oscar oli hyvin vaikuttunut vesivärin reagoimisesta vahaliituun. :D




Jaa, jäänyt painamatta yhtä pientä nappia. Eli älkää ihmetelkö...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti