perjantai 12. lokakuuta 2012

Talvi tulee...



Tänään on ollut kovin tavallinen päivä, uskokaa tai älkää. Aamulla tosin ikkunasta näytti todella talviselta ja pakkasta oli pari astetta. Mutta aurinko lämmittää edelleen tosi paljon ja äkkiä maa suli.

Tein pikkusen kotitöitä aamulla ennen kuin suuntasin tallille. Siivosin ekana tallin, mihin meni ihan liian pitkään, johtuen pääosin eilisestä kiireestä. Käänsin kaikki karsinat, pesin vesiämpärit, kuivitin kunnolla jne. Edelleen tosin jäi piha haravoimatta. Ai ai...

Sitten hain Skarletin sisään. Sitä ei voi jättää yksin sisään ja mietin aika pitkään, uskallanko ottaa sen yksin sisään vai pitäisikö ottaa sille kaveri. Mutta päätin sitten kokeilla. Ainahan sen saa tuotua ulos, jos tulee ongelma. Ja toisaalta kyllähän se on kentälläkin yksin. Ja Skarlet olikin tosi nätisti. Ei mitään huutamista, ei mitään sähläämistä. Se seisoi käytävällä ja katseli mua sen suurilla silmillä ystävällisesti. Se on kuulema vähän hapan toisinaan, mutta toistaiseksi me ollaan tultu varsin erinomaisesti toimeen, eikä Skarlet ole kiukutellut yhtään. Ai että oli muuten kiva laittaa sitä kuntoon, kun se ei häsää eikä tee mitään tyhmää. Eikä Skarletkaan ole kuin kuusi, mutta se on niin aikuinen kun vertaa noihin varsoihin tai Irlannin hevosiin.

Tänään mentiin sitten jo kellon kanssa laukkatreeni. Tein kuitenkin vähän helpomman ja vikat pätkät oli vaan kaksi minuuttia. Kolme minuuttia on muuten sairaan pitkä aika katsoa hevosta laukkaamassa ympyrällä. Skarlet oli tänään tosi nätisti ja rauhassa. Selvästi liikunta tekee tehtävänsä ja se alkaa rauhoittua. Mutta raukka oli ihan märkä treenin jälkeen. Tänään oli vähän harjoittelupäivä siinä mielessä, että mulla oli pieniä ongelmia saada puhelinta toimimaan. Vitsi noi kosketusnäytöt on hankalia hanskat kädessä... Meni tosi kauan aikaa juoksutukseen. No meneehän siihen muutenkin aikaa melkein 25min + alku- ja loppuverkat, mutta jotekin tuntui tänään menevän vielä kauemmin. Mutta hevonen oli hyvä ja siitä oon iloinen. Hoidin sen sitten tarhaan aika nopeasti, koska pojat tuli bussilla koulusta.
Vahinkokuva

Niinpä pikaisesti kotiin. Varsat saa odottaa huomiseen. Kävin suihkussa ja laitoin pyykit kuivumaan. Cissi tuli kotiin aikaisin, koska meidän oli tarkotus lähteä Linköpingiin, mutta pojat oli niin väsyneitä, että päätettiin siirtää sitä sunnuntaille. Niinpä sitten illan oon viettänyt tosi hyödyllisesti dataamalla. Nyt voisin mennä nukkumaan, koska huomenna Jacob lähtee hyppäämään rataharjotuksiin ja jos oon tosi ahkera, voisin herätä kanssa mukaan. Mutta lähtö on kasilta, joten pikku hiljaa voisi suunnata tonne sängyn pohjalle.

Eipä tässä sen enempää sitten. Ruotsi kuittaa tältä erää.

Paitsi, että. Kertokaa mitä haluatte kuulla. Mun päivät on tosi samanlaisia kaikki eikä täällä tapahdu mitään. Toki hevosista kerron mielelläni ja paljon, mutta mitä muuta? Voisin ehkä joku päivä kokeilla tehdä jonkun päivä kuvina postauksen, mutta onko muita ideoita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti