tiistai 26. helmikuuta 2013

Hyviä uutisia

Tänään olin illan töissä, mikä sujui yllättävän rennosti. Ehdin jopa melkein hoitaa Amin ja Simon tauoilla.

Parhaat uutiset tuli tänään kuitenkin Dellasta. Se on nyt ollut taluttelulla klinikan jälkeen ja tänään sille tehtiin rasitustesti. Tulokset saadaan vasta loppuviikosta, mutta eläinlääkärin mukaan näyttää ihan hyvältä. Tänään menin siis selkään ensimmäistä kertaa ja Della oli ihan huippurauhallinen ja hyvä. Ei mitään sekoilua eikä sinkoilua. On se vaan niin huippu ♥ Homman nimi oli ratsastaa ihan normaalisti ja katsoa, miten Della reagoi siihen. Sen jälkeen vähän rankemmin kuin tavallisesti. En oikein osannut arvioida, missä kohtaa olisi ollut hyvä lopettaa, missä olisi mennyt se raja, mitä enempää Dellaa harvoin rasitetaan. Mutta tässä oli parempi liikaa kuin liian vähän ja ainakin saatiin Dellalta syke nousemaan. Laukkasin aika pitkään ja tamma alkoi jo tuntua väsyneeltä. Aluksi se jaksoi hyvin pysyä pyöreänä, asettua ja kantaa. Sitten se alkoi kaatua sisäpohjetta päin ja kääntää päätä ulos. Laukkapätkän jälkeen Della oli jo hikinen ja puuskutti kunnolla. Täytyy sanoa, että en itsekään ollut ihan fresseimmilläni.

Mutta olisi tosi ihanaa, jos Della alkaisi olla kunnossa. Nyt sitä aletaan kevyesti (tänäänhän oli siis kevyt palautus töihin) liikuttaa ja katsotaan mitä tapahtuu. Olen positiivisella mielellä. Siksikin, että tässä parin kuukauden aikana mun ja Dellan suhde on parantunut tosi paljon. Nyt se oikeasti alkaa ottaa kontaktia ja luottaa. Tänäänkin se monta kertaa tuli lähelle kuin varmistaakseen, että kaikki on ihan hyvin.

Della pari viikkoa sitten
(c) Jatta
 Simppa on muuten ihan liian hemmoteltu nykyisin. Sillä on ikävä tapa napsia hampailla takista. Eihän siinä hätää, ennen kuin menee karsinaan ilman takkia... Lauantaina jo komensin sitä hampaiden käytöstä ja samalla se yritti uudestaan tulla napsimaan kädestä. Tänään se iski hampailla mua käsivarteen. Se ei siis varsinaisesti pure vaan iskee hampaat käteen pitäen suuta auki. Mutta ei se kivaa ole sekään. Kai mun on vaan pakko alkaa pitää sillä vähän enemmän kuria. Oon aina sanonut, että se on hemmoteltu lapsi, mutta sillä on kuitenkin käytöstavat. No ne on nyt alkanut hävitä... Ei hyvä. Tosin osaa se edelleen käyttäytyäkin. Esim. laitoin sitä kuntoon tänään iltaheinien jaon jälkeen. Heti kun sain suitset päähän, Simppa lopetti syömisen, eikä edes yrittänyt syödä. Kyllä se jotain osaa siis :)

Klikkailkaas tuolta tekstien alta mitä piditte, jos ette jaksa kommentoida. Mutta ne kommentit ei olisi ollenkaan ikäviä nekään ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti