lauantai 28. heinäkuuta 2012

SHW 2012

Ihan superit kolme päivää takana. Olin siis SeaHorse Weekissä toimihenkilönä (radalla) ja oli taas tosi kivaa. Ensinkin tietysti näin tuttuja hankolaisia, joita en ole vuoteen tavannut. No osan Este-Jussissa pikaisesti, ja toisekseen tykkään kisojen tunnelmasta ja SHW tietysti on vielä tavallistakin tunnelmallisempi kilpailu. Jos niin voi sanoa.

Keskiviikkona ja torstaina hypättiin aluekisat, joissa oli pitkät luokat ja paljon vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Toisaalta jännittäviä seurata, mutta tietyllä tapaa oli vähän tylsää, koska monen ratsastajan kohdalla totesin, että pystyn ratsastamaan paremmin ja silti mulla ei ole mahdollisuutta kilpailla. Mutta tietysti kaikki ei voi tehdä kaikkea, joten en mä liikaa aikaa käyttänyt tämän ikävän faktan pohtimiseen. Sen sijaan pidettiin hauskaa kavereiden kanssa ja välissä vähän nostettiin puomeja ja ehdin liputtaakin pari luokkaa.

Radalla olon lisäksi autoin molempina päivinä yhtä kaveria, joka starttasi kahdella hevosella. Oli taas erilainen kokemus ja kyllä kisahoitaminen (vaikka tää ei ihan siihen kategoriaan menekään) on oikeasti mukavaa puuhaa.

Torstai venähti aika pitkäksi, koska pelkästään päivän luokat oli tosi pitkiä, mutta sen lisäksi piti vielä rakentaa kansallisten rata. Hangossa alkoi jo hämärtää ja kentällä oli melko pimeää, kun viimeisiä esteitä kannettiin paikoilleen. Viimeisten joukossa lähdin ja ajelin sitten tallille, jossa yövyin kisojen ajan. Ehdin nopeasti jopa moikkaamaan tuttuja hevosia parina iltana.

Perjantaina oli siis kansalliset, poniGP ja muutama pienempi luokka. PoniGP jäi tosi tyngäksi, kun uusintaakaan ei saatu. Muutenkin perjantai oli melko rauhallinen verrattuna aluekisojen hälinään. Itse lähdin tallin kautta ajelemaan kohti Helsinkiä jo kolmen jälkeen. Illalla oli vielä valmennus Ultralla.

Ultra ei ollut ihan yhtä hyvä kuin tiistaina, mutta ihan ok. Vähän jotenkin jäykän tuntuinen, eikä oikein tahtonut polkea alle kunnolla. Tehtiin perushommia ja haettiin rentoutta ja notkeutta. Aika lähelle tavoitetta päästiin, joten hyvillä fiiliksillä jatketaan eteenpäin.

SHW:n shoppailusaldoksi tuli kasa metrilakuja ja Animon kisapaita puoleen hintaan. On kyllä hieno, joten toivottavasti on myös hyvä käyttää. Oli nimittäin aika hintava edelleen (60€).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti