tiistai 3. heinäkuuta 2012

Kevyt päivä


Eilen kävin illalla keventelemässä Simpan. Muutama päivä oltiin menty rankemmin ja lihakset kaipaa monipuolista liikuntaa vertyäkseen.

Simppa ei ollut ihan yhtä hyvä kuin viikonloppuna, mutta toisaalta kaksi maastopäivää ja eiliset esteet voi vaikuttaa. Ravi ja laukka oli kuitenkin jo paljon letkeämpiä kuin juhannuksena, joten jotain kehitystä tapahtuu. Toki eiliseen jäkitykseen voi vaikuttaa myös ympäristö. Käveltiin alkuun maastossa, jossa Simppa meinasi tulla hulluksi lentävistä ötököistä. (En tiedä mitä ne on, ne ei ole hyttysiä, ei paarmoja eikä kärpäsiä, mutta jotain lentäviä tyyppejä.) Kentällä tuuli, joten ei ollut ötököitä, mutta tuuli sai tietysti ympäristöön liikettä, jota sitten piti kytätä. Kun Simppa alkoi lopulta keskittyä, se meni tosi hyvin ja venytti hienosti itseään. Ratsastin kentällä vajaan puoli tuntia, alkukäynnit mukaan luettuna oltiin liikkeessä tunnin verran.
 
Hoidin vielä Simpan loppuun ja putsasin kamat. Otin myös taittarit pois ennen ratsastusta. Oli toiminu yllättävän hyvin. Vieressä kuva harjasta ratsastuksen jälkeen. Enkä edes harjannut sitä tms. vaan noin se oli ihan itsestään. Joten toivoa ei ole menetetty! Seuraavaksi olisi sitten luvassa harjan lyhennys. Voi olla että luovun siististä ratsutukasta ja leikkaan Simpalle jatkossa estetukan. Onhan se estehevonen. Tohon harjaan se estetukka muutenkin varmaan sopii paremmin. Joten sitä pohdiskellessa.

Tänään en mene itse tallille, vaan kaveri ratsastaa Simpan. Katson jos illalla saisin siskolta kuvat viime viikolta ja voisin niitä lisäillä tänne muutaman.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti