tiistai 24. heinäkuuta 2012

Paluu arkeen

Maanantaina aamulla tulin siis tallille ja pakkasin kaiken tavaran autoon, joka pursusi sen jälkeen tavaroita. Sopivasti kun kamat oli kasassa ja Simpalla kuljetuskamat päällä, kyyti tuli. Joten hevonen koppiin, meni aika nätisti lopulta ja nokka kohti kotia. Perillä Simppa pääsi heti ulos ja mä autoin purkamaan lomalta tulleita tammoja autosta. Ultra, jolla olisi tarkoitus lähteä Takkulaan kahden viikon päästä, oli syönyt itsensä palloksi.

Maanantai-ilta meni vaan ihmetellessä uusia käytäntöjä. Talli ei ole valmis ja hevoset asustelee jaboissa ja tarhassa, joten vähän piti selvitellä tuntien jälkeen, kuka menee mihinkin.

Tänään aloitettiin treenit iltapäivällä. Olin pelännyt, että Ultra olisi ihan kamala ratsastaa, mutta se olikin todella hyvä ja kevyt edestä. Vähän oli vaikeuksiä kääntyä lapa sisällä vasemmalle ja sitä auettiin sitten lopulta raipalla niin, että Ultra alkoi hyppiä pystyyn. Valmentajan kommentti: "Hyvä hyvä! Nyt se hermostuu!" No sen jälkeen hevonen esittikin sitten sellaista ravia ja kantoi itsensä niin hyvin, että valmentaja kommentoi jopa, ettei ole nähnyt sitä koskaan niin hienona. Mikä on aika paljon sanottu, koska Ultralla kuitenkin on ratsastanut erittäin taitavia ratsastajia aina Messilästä alkaen. Olin kuitenkin ihan huipputyytyväinen ja tästä on hyvä jatkaa treenejä kohti Takkulaa.

Hoidin illalla Amin ja Simon ja tietysti sen Ultran, Della on vielä laitumella. Sitten lähdin ajamaan kohti Hankoa, sillä huomenna alkaa SeaHorse Week. Joten, Hanko kuittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti