torstai 13. joulukuuta 2012

Luukku 13: Lucian päivä


Tänään on Lucian päivä, mutta te saatte lisää tunnelmia siitä ensi viikolla, sillä meillä on tallilla Lucia-juhla sunnuntaina. Sen valmisteluissa onkin vierähtänyt mukavasti jo pari viikkoa ja juhlan lähetessä tahti tietysti kiihtyy, eikä paljoa ylimääräistä aikaa ole.

Itse olen ollut joka päivä tallilla viime perjantaista lähtien ja ainakin sunnuntaihin asti jatkuu tätä putkea, joten antakaa armoa, etten ehdi blogia kirjoittaa. Lupaan tehdä kattavat päivitykset heti alkuviikosta, kun saan istua rauhassa alas.

Sen verran vihjaan tulevasta Lucia-juhlasta omalta kohdaltani, että pesen valkoisia vaatteita, askartelen kasaan yhtä Muumeihin liittyvän hahmon pukua, opettelen ulkoa paria ruotsinkielistä laulua ja yritän organisoida estemateriaalin liikuttelut.

Lisäksi tietysti on paljon käytännön asioita, kuten hokkien laittamista hevosille, kysymyksiin vastailua, informaation levittämistä ja sata muuta asiaa. On se vain ihmeellistä, miten paljon asioita liittyy yhteen parin tunnin juhlaan. Ulkopuolelta kaikki näyttää aina niin helpolta, mutta kun tulee järjestelyihin mukaan, huomaa, miten paljon se vaatii työtä. Mutta en valita, tykkään tehdä näitä asioita. Ja toisaalta, tämä vuosi on helppo. Viime vuonna olin vastuussa koko juhlasta, jokaisesta ohjelmasta ja kaikesta järjestelystä. Nyt mulla on vain kaksi ohjelmaa.

Pitäkää peukut pystyssä sunnuntaina, että kaikki onnistuu! Ja mulla olisi ääni siihen mennessä, niin etten opetellut niitä lauluja turhaan... Loppuun vielä vähän tunnelmia viime vuoden juhlasta. Tässä on vasta 2/4 esityksistä, joissa ratsastin viime vuonna.

Katrillista. Löydättekö mut?

Pukuratsastus, näissä Unelma oli niin hyvä.
Muistakaas klikkailla noita ruutuja alla, tiedän, että tekstejä lukee useampi kuin mitä mielipiteitä annetaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti