torstai 23. elokuuta 2012

Lähtötunnelmissa

Eipä taas paljoa ole kerrottavaa. Vähän on alkanut lähtö stressata ja asiat pitäisi hoitaa.

Maanantaina kävin pankissa hoitamassa pankki ja vakuutusasiat. Illalla menin tallille ja hoitelin Ultra, Simpan ja Dellan sekä Amin alkuun. Ratsastin kanssa Ultralla puoli tuntia. Se on melkoisen jäykkä ja lihava... Mitään ihmeellisempää kerrottavaa ei siitä päivästä ole.

Tiistaina lojuin kotona ja katselin nauhalta Stockholm-Arlandaa sekä pesin miljoona koneellista pyykkiä. Kaikki käytössä olleet ratsastusvaatteet näin ensialkuun ja seuraavaksi käytössä olleet siviilivaatteet. Nautin näistä viimeisistä hetkistä, jolloin voi vaan olla ja rentoutua. Ja siis mullahan on myös kesäloma, eli kai silloin saa rentoutua.

Keskiviikkona aamupäivän pesin pyykkiä ja illalla menin tallille hoitamaan hevoset. Hoidettavina oli kaikki viisi, joten pääsin vasta illalla pois. Sekin oli erittäin tavallisen tylsä tallipäivä. Mitä nyt pidettiin kavereiden kanssa hauskaa, kuten aina.

Tänään oli oikein erinomaisesti aikataulutettu. Aamu alkoi pyykinpesulla ja siivouksella, välissä kävin pari tuntia moikkaamassa yhtä ystävää ja samalla reissulla hoidin muutaman ostettavan asian ja sen jälkeen oli vielä lisää siivousta ennen kuin suuntasin tallille seuran hallituksen kokoukseen. Sekin oli vain parin tunnin keikka, joten pääsin kotiin ajoissa ja jatkoin siivoamista.

Alkaa pikku hiljaa olla kaikki asiat hoidettu, eli siis oikeasti mikään ei ole valmista. Mutta eipä tässä ole aikaa paljoa jäljellä, joten sen teen mitä ehdin ja nyt alkaa asioiden priorisointi. Eli huomenna suunta kohti tallia jo aamusta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti