maanantai 25. kesäkuuta 2012

Joku unohti pakastimen oven auki

Tyypillinen suomalainen kesäsää: 12 astetta lämmintä, sataa vettä ja tuulee niin että tukka lähtee. Mulla oli päällä toppi, huppari, tuulitakki ja coretex-tuulitakki ja jalassa ratsastushousut sekä coretex-tuulihousut ja palelin silti.

Vaikka lauantai vähän venähti, heräsin eilen reippaana kuuden jälkeen ja ajoin sateessa mopolla katsomaan Simppaa. Heppa voi oikein hyvin, joten taidettiin selvitä säikähdyksellä. Sai kuitenkin vapaapäivän, koska lähdin hoitamaan kisoihin.

Vähän aikaa mietin, millä pääsen Tuomarinkylään, kun kello oli yllättävän paljon. Sain sitten kyydin kisoihin lähteneiltä tallilaisilta, onneksi hevosihmiset auttaa toisiaan. Päivä oli oikein mukava, mutta sää oli, kuten yllä todettu, erittäin viileä. Sade onneksi lakkasi aamupäivällä. Kentän uutta pohjaa on arvosteltu paljon, mutta se kesti kaiken veden yllättävän hyvin ja oli iltapäivällä jo hyvä, kun keli kuivui.

Jäätiin vielä katsomaan kisoja. Viimeinen luokka oli mielenkiintoinen, vaikkakin arvostelu (vaikeutuva) taisi olla erikoisempi ratsastajille kuin katselijoille.

Sain sitten kyydin takaisin ja kävin hakemassa mopon tallilta. Harjasin samalla Simpan, joka oli ainoastaan kiukkuinen vähistä väkirehuistaan. Ihan hyvä. Huomenna ratsastan kevyesti läpi, tiistaina maastoillaan, jos kelit sallii, loppuviikosta on varmaan pari tuntia ja katsotaan sitten hevosen energiatilan mukaan mitä tehdään viikonloppuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti