keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Normipäivä


Eilen ei ollut mitään erikoista. Käytiin siskon kanssa Hööksin alennusmyynnissä ja ostin Simpalle korvahupun. Sitä tuntuu ne ötökät häiritsevän kovasti ja ajattelin kokeilla, jos huppu auttaisi. Muuta ei sitten löytynytkään, kun oli koot/värit loppu. Mutta katson jos netistä löytyisi vielä jotain. Esim. Suomi-väreissä oleva otsapanta olisi ihan jees.

Tallilla revin Simpalle vihreää, ja sen syödessä laitoin kaiken valmiiksi. Harjasin sitten hevosen ja menin kentällä. Se on kuivunut tosi nopeasti ja oli oikein hyvä ratsastaa. Simppakin oli tosi hyvä. Ihmeen nopeasti se on tullut oikeasti läpi ja hyväksi ratsastaa. Ihan muutaman pätkän puri kiinni kuolaimeen, mutta ei silloinkaan vetänyt päätä ylös. Sillä on ollut tapa ottaa kiinni kuolaimesta ja vetää pää ylös ja pudottaa selkä alas. Nyt tosiaan kolmessa kerrassa on vähentynyt ihan hurjasti. Lisäksi koko kevään on ollut ongelmia vastaan tulevien hevosten kanssa, parhaimmillaan Simppa on kääntynyt 180 astetta ja häipynyt kun joku on tullut vastaan. Nyt sai tulla ihan vierestäkin ja kaikissa askellajeissa, eikä haitannut ollenkaan. Hieno poni <3. Sisko kuvasi ja tulokset näette kun ne saadaan koneelle.

Se korvahuppu taisi myös auttaa, koska päänheiluttelu väheni esim. maanantaista. Jatkamme siis sillä. Huomenna ja torstaina on tunnit ja viikonloppu käytetään varmaan maastoiluun. Sunnuntaina voisi ehkä mennä hetken kentällä.
Vähän lyhyempi postaus nyt, mutta ei oikein ole mitään mistä kirjoittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti