maanantai 13. toukokuuta 2013

Matkalla Lappeenrantaan osa 4

Hyvinkään ilmoittautuminen päättyi siis viime viikolla ja nyt se on varmaa. Lähden Etelä-Suomen tuntiratsastajien aluemestaruuksiin Lassilla, sennuihin. (Toivottavasti, sennujen ja vetskujen ikäraja vedetään kylmästi puoleen väliin yli 18-vuotiaita ilmoittautuneita, mutta olisi aika karua olla 21-vuotiaana vetsku.)

En oikein tiedä mitä odottaa. Jotenkin en usko, että päästäisiin finaaliin. Lassi on hieno, ei siinä mitään, mutta sinne on tulossa niin paljon hienompiakin hevosia. Ennen seuramestaruuksia olin itse ihan varma, että Lassilla mennään, Della on liian raaka. Kisojen jälkeen aloin kallistua itse Dellan suuntaan, koska se ei lopulta hävinnyt Lassille niin paljoa ja sillä on niin paljon potentiaalia. Mutta opettajat oli lopulta sitä mieltä, että Lassi on "turvallisempi" vaihtoehto. Se on hyvinä ja huonoina päivinä melko samalla tasolla, Della taas voi hyvänä päivänä olla super, huonona ihan kamala.

Joten kaksi viikkoa ankaraa treeniä, huolellista valmistautumista ja sitten traileri perässä kohti Hyvinkäätä. Saatte varmaan jännittyneitä kisatunnelmia lukea ihan yllin kyllin edeltävällä viikolla.

Enemmän Lappeenrantaa koskien sain myös luvan hypätä Lassilla ja Dellalla ensi viikonloppuna seuran estemestaruuksissa 90cm. Nyt mun täytyy vielä varmistaa hallitukselta, että voin hypätä sennuluokan yksärien kanssa samalla korkeudella. Tuskin siinä mitään ongelmaa on, mutta pitää varmistaa. Muutenhan sillä ei olisi mitään väliä, mutta haluan puolustaa viime vuoden hopeaani sennuluokassa, mutta kuitenkin hypätä kaksi kertaa 90cm radan. Joten tässä olisi vallan näppärä ratkaisu siihen pulmaan.

Mulla on myös paljon keskeneräisiä postauksia julkaisematta, joten älkää ihmetelkö, jos ja kun postauksia tulee jollain maaliskuun tai jopa joulukuun päivämäärillä. Täyttelen vain blogia, itselleni mä tätä kuitenkin treenipäiväkirjaksi olen kirjoitellut pääasiassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti