keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Tervetuloa takaisin!

Hei kaikille lukijoille ja muille, jotka edelleen tänne eksyvät. Olen aina vierastanut bloggaajien pahoittelua milloin mistäkin, mutta on nyt on pakko itsekin se tehdä. Pahoittelut siis kaikille kiinnostuneille, että tässä on ollut näin pitkä tauko. Voisin selittää ummet ja lammet syistä, mutta tosi asia on, että aikaa on liian vähän ja tekemistä liian paljon.

Nyt päätin pienellä lukutauolla, että on aika herättää blogi henkiin. Ruotsissahan en ole ollut enää kahteen kuukauteen, ja olen sen ajan käyttänyt pohtimalla uutta nimeä. Voin sanoa, että kaikkia hyviä ja vähemmän hyviä ideoita on ollut, mutta lopulta päädyin siihen, mistä ajatusleikin aloitinkin. Se on klisee, pahemman luokan. Ja varmasti erittäin käytetty, joten tulee olemaan ongelma erottua, mikäli jollakin oikeasti on juuri samanniminen blogi. Mutta en valinnut nimeä sen kliseisyyden takia. Monet ihmiset nimeävät talleja, seuroja ja milloin mitäkin ensimmäisen hevosensa mukaan. Mä päätin antaa blogilleni nimen, joka on johdettu ensimmäisen hoitohevoseni nimestä. Unelma suoraan ei kuitenkaan oikein istunut, koska Unelmaa ei ole enää olemassa kuin muistoissa. Enkä halunnut sillä liian selkeää viitettä Unelmaan, joten päätin kääntää sen. Dream's Team on jotenkin kömpelö, joten varmaan arvaattekin mihin päädyin.

DreamTeam kertoo elämästäni, pääasiassa hevosten parissa. Ajatuksista, tavoitteista, onnistumisista ja vastoinkäymisistä. En aio ottaa kirjoittamisesta paineita, mutta aloittaminenhan se on aina vaikeinta, joten eiköhän tämän uuden alun jälkeen tekstejä tule taas vähän enemmänkin.

Postailen myös aloitetut ja puoliksi kirjoitetut tekstit tuonne joulu- ja tammikuulle, joten jos kiinnostaa, käykää katsomassa. Toinen projekti on tehdä blogille uusi ulkoasu, mutta ehkä saan senkin tällä viikolla laitettua. Ainakin jonkun väliaikaisen. Onhan mulla taas Photoshop käytössä <3 br=""> Sitten vielä yksi kysymys, johon oikeasti toivon vastauksia. Blogin osoitehan ei millään tavalla liity nimeen, koska en tätä perustaessani keksinyt mitään kivaa nimeä. Nyt vain mietin, pitäisikö muuttaa osoite jotenkin nimeen liittyväksi, vai pitää se samana vanhana? Mielipiteitä kaivataan!

Mutta muuten, tervetuloa mukaan DreamTeamiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti