torstai 12. syyskuuta 2013

Sähköjänis

tai toiselta nimeltään Duracell-pupu. Mutta tästä Duracellista alkaa vaan virta olla vähissä.

Maanantaina alkoi opiskelu ihan oikeasti viikon orientaation jälkeen. Mulla on melko vähän kursseja syksyllä, mutta siitä huolimatta opiskelu näyttää vievän lähes kaiken ajan. Mutta ei se opiskelu vielä mitään, sen lisäksi olen tällä viikolla pitänyt kolmena iltana tunteja ja siinä sivussa hoitanut hevosia, minkä olen ehtinyt. Eli lähinnä harjannut Dellan ja/tai Simon.

Jos viikko oli kiireinen, niin viikonloppu on vielä kiireisempi. Huomenna käyn tunnilla, ratsastamassa kaverini hevosen ja hoidan illalla. Lauantai menee Stadikalla, koska meiltä lähtee poneja talutukseen Hevoset Stadikalla -tapahtumaan. Illalla ajattelin käyttää päivärannekkeen hyväksi ja jäädä katsomaan tapahtumaa. Sunnuntaina illalla on phuksisitsit (akateeminen juhla) ja päivän ohjelmaa en ole vielä päättänyt. Joko lähden katsomaan kisoja Olympiastadionille tai sitten menen tunnille. Tai jos oikein innostun, teen molemmat.

Eihän tässä muuten mitään, mutta kolme iltaa tunteja jo itsessään saisi äänen vähän käheäksi. Sen lisäksi heräsin tänä aamuna kurkku kipeänä, joten ilmeisesti syysflunssa yrittää tehdä tuloaan. Nyt siis yritän kovasti olla tulematta kipeäksi, koska en tosiaan halua missata koko viikonloppua.

Muutakin tehtävää olisi. Kuten parannella tätä uutta ulkoasua, jota olen tehnyt jo jonkin aikaa. En silti ole lopputulokseen ihan 100% tyytyväinen, joten katsotaan mitä saan aikaan kunhan löytyisi jokin tyhjä hetki. Kuulen mielelläni palautetta ja mielipiteitä ulkoasusta.

Mutta tästä voi varmaan jokainen päätellä, etten tosiaan kovin usein ehdi koneelle tai postailemaan. Kirjoittelen kun aikaa on, silloin kun hyvältä tuntuu. Blogi ei ikävä kyllä ole ihan tärkeysjärjestyksessä ykkösenä. Mutta lupaan kirjoittaa viikonlopusta jotain, varsinkin lauantailta.

Nokkelimmat muuten varmaan huomasivat, että menen huomenna tunnille. Sain kun sainkin järkättyä opiskeluni niin, että perjantai on luennoista ja harjoituksista vapaa, joten pääsen lähes joka viikko tunnille myös perjantaiaamuna. "Tällä on jokin tarkoitus", totesi valmentajani kun kuuli asiasta. Selvästi mun on tarkoitus päästä kehittymään  :)

11 kommenttia:

  1. Kivan näkönen ulkoasu jo nyt :) mä oo muuten tulossa stadikalle lauantaina, varmaan nähdään siellä! :) pit tulla moikkaamaan tuttuja poneja! :D

    VastaaPoista
  2. Ehkäpä voisit vähentää jostain? kiire on usein itse aiheutettua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Johtunee suurimmaksi osaksi siitä, etten aina osaa sanoa ei.

      Poista
    2. opettele se ei ja muista ettei sota yhtä miestä (naista) kaipaa!

      Poista
  3. Älä hoida 3 heppaa jos et ees ehdi hoitaa kaikkia hyvin ja moneen muuhun asiaan ei ole aikaa, amillakin hoitajaehdokkaita kyllä riittäisi kovasti, jotka jaksavat hoitaa sitä tosi hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tai ehkä ei kannata hoitaa 5pvä viikossa...

      Poista
    2. Kyse ei ole siitä ettenkö ehtisi tai vielä vähemmän siitä etten jaksaisi. Normaalilla viikolla. Mutta kuten totesin, tällä viikolla sattui olemaan paljon kaikenlaista. Näitä onneksi mahtuu vuoteen ehkä yksi :)

      Poista
    3. Ehkä tässä vois miettiä et antaisit muillekkin tilaa... ettei tällasia viikkoja tulis... ja kun sun toi koulukin tulee vaatimaan lisää aikaa, priorisoi!!!

      Poista
    4. Nii et sun mielestä, jos joku asia ei kerran toimi kannattaa heti luovuttaa. Eiköhän Titta ite tiiä mihin se pystyy ja mihin ei...

      Poista