torstai 4. heinäkuuta 2013

Mission impossible: kisapaita

Mun on nyt pakko kirjoittaa, koska olen yrittänyt löytää kivaa kisapaitaa jo vuoden. Ostin viime kesänä maailman ihanimman Animon Dasy paidan SeaHorse Weekistä. Se oli alennuksessa, en sitä muuten olisi ostanutkaan. Se on ollut ihan huippu ne kerrat kun olen sitä käyttänyt.

Nyt on sitten ongelma, että se on valkoinen. Haluaisin sinisävyisen paidan esteille, jotta voisin halutessani/tarvittaessa hypätä myös ilman takkia. Tämä ei sitten olekaan ollut kovin helppo projekti.

Ihan kivoja paitoja on löytynyt, mutta mikään ei ole ollut niin kiva, että olisin halunnut maksaa siitä pyydetyn
hinnan. Nyt vihdoin onnisti ja löysin jo pari vuotta sitten himoitsemani B Vertigon Michellen ja vielä sinisenä. Mutta jos jokin on liian hyvä ollakseen totta, se todennäköisesti on liian hyvä ollakseen totta ja paita on vähän liian pieni. Muuten se ei haittaa, mutta kaulus kuristaa ikävästi kevyessä istunnassa. Niinpä se paita on nyt myynnissä tai vaihdettavissa johonkin kivaan siniseen kisapaitaan.

Hetken ehdin jo riemuita, mutta nyt on sitten pakko löytää kiva paita. Olenkin tehnyt tänään perusteellista tutkimustyötä ja lopulta on muutama paita, mitä voisin kuvitella ostavani. Kingslandin kesämalliston uutuus Piombina ja Animon kesän mallistosta Bibo, Bahia ja Benfatto. Lisäksi Equilinella on muutama kiva paita kuten Eva ja Lissome. Mutta varsinkin noissa, joista pidän enemmän on ongelma. Niitä ei vielä saa Suomesta, ainakaan helposti ja ainakaan sen värisenä kuin haluan.

Niinpä alan olla jo epätoivoinen. Lappeenrantaan olisi kiva saada toinen kisapaita, koska kuumalla ilmalla en voi ratsastaa kolmea päivää samassa paidassa. Mutta mistä ihmeestä löydän paidan, joka on "tarpeeksi kiva", järkevän hintainen ja ehdin vielä saadakin sen?

Vaihdoehdot taitaa olla ostaa Hööksistä melko yleinen Olympia tai sitten talvella löytämäni ihan kiva Euro-Starin Caroline, jonka saisi Saksasta tilattua.

Ja jos joku haluaa tuon B Vertigon paidan ostaa niin linkistä löytyy ohjeet. Koko on siis 36/38/10/XS. Ja vaihdossa voi tarjota mitä vaan, en usko selanneeni läheskään kaikkia kisapaitoja lävitse. Tai ainakin toivon niin.

3 kommenttia:

  1. Tuleeko tähän blogiin vielä postauksia?

    VastaaPoista
  2. Kirjoittelen kyllä edelleen, on vain ollut niin paljon tekemistä, etten ole ehtinyt. Mutta toivottavasti odotus palkitaan miellyttävillä teksteillä :)

    VastaaPoista