tiistai 2. heinäkuuta 2013

Alennuslöytöjä

Kauan tätä on odotettukin: hevostarvikeliikkeiden alet on alkaneet.

Tarkemmin ottaen Hööksin ale alkoi tänään. Muissa katsomissani kaupoissa ei ainakaan verkossa ole kovin hyviä tarjouksia ollut. Tai sitten vain etsin vääriä asioita.

Joka tapauksessa ostin tänään (myös sponsorini avustuksella) Hööksin alesta muutamia hyviä juttuja.

Ensinkin JH Collectionin ihanaakin ihanammat housut. Vedin ne jalkaan ihan vain kokeilumielessä ja ei olisi pitänyt. Housut oli kuin toinen iho: joustavat, mutta napakat ja täydellisesti istuvat. En voinut mitään muuta kuin ostaa ne. Niissä on muutama hauska yksityiskohta, jotka tekee niistä sopivat esteille. Samalla ne on kuitenkin klassisen tyylikkäät, eli sopivat kouluun. Lahkeissa ei ole tarroja, vaan joustoresori, joka varmasti istuu saappaaseen hyvin. En millään malttaisi odottaa, että pääsen testaamaan housut ihan käytännössä, olen ihan rakastunut niihin. Toivottavasti toimii käytössä yhtä hyvin!

Sitten ostin vähän kesää varten pieniä kivoja juttuja. Ensinkin kaksi matkaämpäriä, joita jo testasin. Pysyy pystyssä täynnä vettäkin, joten ei yhtään hullumpia. Toivottavasti niistä on jotain hyötyä Lappeenrannassa.

Ostin myös silikoni lettareita, ne vaan on niin paljon parempia kuin "tavalliset". Ei katkea läheskään yhtä helposti, pysyy ja pitää. Mustissa vaan on usein ongelma, että ne on vähän harmaita, toivottavasti nämä pysyisi mustina.

Mukaan tarttui myös käsikoru alennuksesta. Oikeastaan ihan turha, mutta söpö yksityiskohta ja olen tuota aika pitkään jo kuolannut. Haluaisin myös Hööksiltä sen blingi vyön, mutta en sitä vielä(kään) ostanut, katsotaan nyt.

Lisäksi kassalle eksyi mukaan yksi toppi. Se on mukavaa tekniikkakangasta, joten toivon sen olevan hyvä ratsastuksessa kesällä. Harmi, ettei ollut enempää mukavia värejä, olisin voinut ostaa useammankin, mutta tuo sininen oli ainoa, mikä oli kiva. Mustia ja valkoisia toppeja on lähemmäs kymmenen kaapissa...

Sellaisia siis. Vielä etsiskelen kouluhuopaa kisoihin, mun molemmat valkoiset huovat kun on estehuopia. Kisapaita esteille on tulossa, ostin sen käytettynä. Kuolasin jo muutama vuosi sitten B Vertigon yhtä kisapaitaa ja nyt kävi tuuri ja löysin sen oikean kokoisena ja värisenäkin. Varmaan tässä vielä tulee jotain "tarpeellista" ostettavaa. Jos ei mitään muuta niin ainakin blingikoristeita vanhojen kamojen viimeistelemistä varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti